Zero Waste Navulstation

Even bijtanken

Ik droom van een wereld waarin we met respect voor de natuur, onszelf en elkaar omgaan. Een wereld met eerlijke transparante producten die niet schadelijk zijn voor onszelf en het milieu. Producten die van grondstof tot eindgebruiker FAIR zijn.

Earth Mama Botanicals was een eerste stap, maar ik droom van nog veel meer!

Ik wil dat iedere stad gewoon minimaal één BETAALBAAR eigen refill station voor botanische verzorgingsproducten en natuurlijke schoonmaakproducten krijgt en waarom zou ik daarop wachten.

Creëer je eigen unieke product door toevoeging van een mengsel van je favoriete etherische oliën aan de biologische basis producten. Je kunt ook een paar druppels bloemenremedies toevoegen of kruiden tincturen.

Vloeibare Castille Zeep
(vergelijkbaar met de 18in1 Dr. Bronner Zeep)
Geen parabenen
Geen minerale olieverbindingen
Geen sulfaten (SLS & SLES)
Geen PEGS, PPG of DEA
Geen glycolen
Geen ftahlaten

Geen parfum
250 ml uit de tap

Uit het verleden blijkt dat Castille zeep is gebruikt vanwege zijn zachtheid en positieve effecten op de huid. Zijn goede eigenschappen werden ook al snel als waardevol gezien in de medische wereld en het was bij de apothekers bekend als ‘Sepo Hispanienis’ of ‘Sapon Castilienis’. Ook werd het gebruikt door veel Koninklijke families in Europa. Het is een heerlijk zachte zeep en perfect voor de huid.

Verder tref je op de tap: Shampoo, Conditioner, Bodywash, Bodylotion
Losse producten: Solid Shampoo Bars, Solid Condtioner Bars, Solid Body Bars, Dental Tablets
Op bestelling: diverse ongeparfumeerde cosmetica; cleansers, huidolie, dagcreme, scrubs en maskers.

Alle producten in het Re-Fill station zijn organic!
Alle producten zijn zelf te parfumeren met essentiële oliën naar wens

Kom en breng je eigen potjes, flesjes, blikjes of containers mee en geniet van dit mini navulstation dat ons zal helpen om het plastic afval voor eenmalig gebruik te verminderen!

Vanaf januari 2020 ben je al van harte welkom om bij mij thuis te komen bijtanken en socializen. Letterlijk en figuurlijk, want er staat ook altijd een heerlijke kan verse kruidenthee voor je klaar!

Ik kan je dan indien gewenst ook meer vertellen over de workshops natuurlijke verzorgingsproducten maken die ik geef waarin je leert je eigen verzorgingsproducten te maken.

Sponsoren, subsidiemogelijkheden en samenwerkingen zijn van harte welkom! Laten we dit samen mogelijk maken! DuurSamen!