Lifestyle

Een beetje extra liefde voor je borsten

Ik verbaas me er weleens over hoe weinig aandacht er eigenlijk aan de borsten wordt besteed door producenten van de diverse grote huidverzorgingslijnen. Maar ook hoe weinig verbinding vrouwen zelf met hun borsten hebben.

Doordat ik het holistische pad bewandel heb ik geleerd dat preventieve zorg een van de belangrijkste dingen is die we voor onszelf kunnen doen. In de Ayurvedische tradities draait alles om manieren waarop het lichaam kan ontgiften.

Ongeacht of je wel of niet al een borstverzorgingsritueel hebt, zijn er giftige stoffen aanwezig in de borsten van elke vrouw. Gifstoffen zijn niet alleen afkomstig van het voedsel dat we consumeren, het water dat we drinken en de producten die we op onze huid aanbrengen, maar ze worden ook doorgegeven door onze moeders. Deze opbouw van giftige stoffen kan een negatieve invloed hebben op de cellen en mutaties bevorderen. Een van de beste dingen die we kunnen doen is beginnen met het verwijderen van deze giftige stoffen en zware metalen.

Borsten zijn als sponzen en absorberen de chemicaliën en zware metalen in deodorants, shampoos, huidverzorging, make-up, ongefilterd water, anorganisch voedsel en ga zo maar door. Vanwege hun zeer absorberende aard is het belangrijk om rekening te houden met de producten die we op onze borsten gebruiken.

Een beetje extra liefde en de juiste verzorgingsproducten kan dus een hoop voorkomen!

In mijn workshop deel ik in het boekje dat je na afloop meekrijgt mijn speciale recept voor een verstevigende borstolie, een zorgvuldig samengestelde compositie die inwerkt op de structuur van de borst. Bust Firming olie bevat hormoonachtige stoffen uit planten met een zeer krachtige werking. De olie kan daardoor ook uitstekend ingezet worden bij hormoongerelateerde klachten zoals PMS, opvliegers en pijnlijke borsten. En ik geef je mijn eigen recept voor een soothing rose peeloff borstmasker, geïnspireerd door de behandelingen van Alqvimia.

Ritual of the Rose

Tot slot geef ik je nog een aantal tips voor het uitvoeren van een ontgiftende Rosequarts Gua Sha Breast Massage. Deze borstbehandeling was onderdeel van mijn Ritual of the Rose behandeling, die ook een rose crystal facial, een womb massage en moxa behandeling omvatte, de ultieme behandeling om je vrouw zijn te vieren en de vrouwen in mijn salon waren er lyrisch over. En zelf heb ik ook al jaren een heel bijzondere band met de roos, die aan de basis stond van mijn ontwaken.

Op speciaal verzoek geef ik deze Ritual of the Rose behandeling nog weleens in combinatie met een Rite of the Womb Blessing en op verzoek maak ik de gebruikte producten uit de Ritual of the Rose behandeling met sacred water van de Chalice Well uit Avalon (Glastonbury) voor je in opdracht, om thuis te kunnen gebruiken. Het geld dat ik hiermee ophaal, gebruik ik voor mijn trips naar Glastonbury om bloesemremedies te maken in en rondom de Chalice Well Gardens. Wil je hier meer over weten? Stuur me dan een berichtje.

In de oudheid werd de rol van een Priesteres van de Godin erkend als een Heilige Roeping, een leven in dienst van de Godin in een van haar Heilige Tempels, die overal ter wereld in veel verschillende culturen te vinden is. Het merendeel van deze tempels werd vernietigd toen de patriarchale krachten duizenden jaren geleden de wereld overnamen.

Gelukkig keert de Godin terug naar ons bewustzijn. Ze wordt opnieuw erkend als Goddelijke Bron en Grote Moeder van Iedereen. Tempels van Godin worden opnieuw gebouwd waardoor mensen samen kunnen komen om te leren wie Godin is, om haar te vieren, om haar heilige heiligdommen te herscheppen en om haar prachtige liefdevolle natuur te ervaren.

Laten we ons vrouw zijn voluit vieren! Zodra we ons weer gaan verbinden met onze zachtheid, onze vrouwelijke kracht en intuïtie zal alles veranderen.


Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *