Earth Mama Formulating

Superskinfood Matcha

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt ben ik dol op het verwerken van superfoods in mijn cosmetica. En natuurlijk mag Matcha niet hierin ontbreken! Matcha is Japanse groene thee vermalen tot poeder. Het wordt gemaakt van de blaadjes van de theeplant Camellia sinensis. In Japan wordt het al eeuwen gebruikt als medicijn en levensverbeteraar. Matcha bevat super hoge niveaus van anti-oxidanten, catechines en anti-inflammatoire. Deze combinatie werkt helend voor de huid. Het beschermt de huid tegen vrij radicalen en veroudering en het is een fijne hydratatie voor de vochtarme huid. Matcha is namelijk altijd al goed voor de huid geweest en wordt al eeuwenlang op die manier gebruikt. Vandaag de dag hebben duizenden mensen deze ken

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *