Earth Mama Formulating

Welke butters zijn er zoal

Er is dankzij de populariteit van natuurlijke huidverzorging een ware overvloed aan fantastische boters om uit te kunnen kiezen, dus je hoeft je gelukkig niet tot Shea Butter te beperken met het maken van je producten. Elke boter heeft zijn samenstelling, eigenschappen, smeltpunt, geur en huidgevoel. Een boter wordt vaak gekarakteriseerd als hard, halfhard enz. En er zijn geraffineerde en ongeraffineerde boters. Ik hou van lijstjes om het overzicht voor mezelf te bewaren. En ik heb hieronder een paar boters ingedeeld naar hardheid zodat je makkelijker een keuze kunt maken voor je formule. Deze tabel is hopelijk nuttig en inspirerend genoeg om zelf buiten de standaard recepten te gaan kleuren. Ik heb nog veel uitgebreidere lijsten m

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *