Earth Mama Formulating

Buiten de lijntjes kleuren

Bij het maken van cosmetica helpt het als je buiten de lijntjes durft te kleuren en verder durft te zoeken naar ingrediënten die misschien niet zo voor de hand liggen maar echt geweldig zijn en op den duur zelfs onmisbaar worden. Food Based make-up? Ja hoor, geweldig zelfs! Zo ben ik op dit moment lekker bezig met phytopigmenten, natuurlijke kleuren. Hoewel ik het zelf zelden draag, ik ben meer een natural beautytype, vind ik het wel leuk om oogschaduw, lipstick en blush te maken. Enkele van de producten waarvoor je standaard absurd teveel betaald want de kostprijs om te maken is laag! Natuurlijke kleuren wil ik uiteraard en hoewel Braziliaanse klei al een heel mooi natuurlijk palet aan kleuren geeft, wil ik ook kleuren erbij hebben

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *