Earth Mama Formulating

Whipped Body Butter maken

Mogelijk heb je deze zelf al eens geprobeerd te maken aan de hand van een van de vele DIY recepten die er te vinden zijn. Maar om een perfecte whipped body butter maken die niet vettig aanvoelt, daar komt toch wel iets meer bij kijken. Je recept valt of staat namelijk bij de keuze van je oliën en butters, en daarom gaan we deze week daarmee aan de slag. Het is echt verbazingwekkend hoe eenvoudig ze te maken zijn, maar zoals bij alles wat met de creatie van bad- en lichaamsproducten te maken heeft, draait het allemaal om de ingrediënten en de techniek. Door het kiezen van de juiste olie met de juiste boter en de juiste geuren blend kan een whipped bodybutter van "het is oké" tot "SHUT UP AND TAKE MY MONEY, GIMME THAT!" transformeren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *