Be a Changemaker

In 2009 werkte ik als holistisch schoonheidsspecialiste met de producten van het Spaanse merk Alqvimia in mijn dayspa. 

Prachtige natuurlijke producten die, geheel op alchemistische wijze, in samenwerking met de natuur zijn gemaakt met behandelingen om de ware essentie van de vrouw en haar individuele schoonheid te onthullen. 

Prachtig, maar helaas wel erg duur, waardoor het niet voor iedereen was weggelegd. Toch liet dat natuurlijke pad me niet meer los, de toon was gezet.

Het doel dat ik destijds voor ogen had, was een betaalbare lijn met natuurlijke verzorgingsproducten te creëren om te gebruiken en verkopen in mijn salon. Maar het leven had andere plannen met mij. Door mijn chronische ziekte is dit er destijds niet van gekomen. En misschien maar goed ook! Iets met divine timing en wijsheid komt van de ervaring, niet van de kennis.

In de jaren daarna, doorliep ik door mijn ziekte een pittig persoonlijke proces waardoor ik dingen in een veel breder perspectief begon te zien. Een proces dat mij meer mezelf liet zijn, maar ook een dieper begrip gaf over onze wederkerige verbinding met de natuur.

Ik denk dat we er nu ook veel meer voor openstaan en we veel bewuster zijn, dat blijkt wel uit de hoeveelheid mensen die zelf hun producten zonder allerhande toevoegingen willen leren maken.

Ik geloof er werkelijk in, dat er een divine timing voor alles is. En dat de tijd om de illusie van marketing en de macht van de grote bedrijven te doorbreken – door bewust, krachtig en autonoom op te staan – nu is aangebroken. We kunnen niet langer eindeloos blijven nemen van de natuur zonder ook terug te geven. We kunnen niet langer wegkijken terwijl de aarde langzaam verandert in een vuilstort van schadelijke stoffen en wordt leeggeroofd van grondstoffen.

Om het verschil voor de toekomst van onze kinderen te maken.

Be the change!


Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *