Earth Mama Formulating

De perfecte solid lotionbar maken

Als je mij een beetje kent, dan weet je, dat ik de levende bezieling van chaos ben! Mijn hoofd is net een browser waar tig verschillende tabbladen tegelijk openstaan. Ik heb teveel interesses en ben net een spons als het om het opslurpen van nieuwe informatie gaat. Ondanks mijn aanvankelijke weerstand tegen lijstjes en structuren, tja je bent een rasechte boogschutter of je bent het niet! En om het mezelf wat makkelijker te maken, en nieuwe fronsrimpels te helpen voorkomen, werk ik nu toch heel graag met lijstjes. Ik heb mijn mentor destijds vervloekt toen ik deze opdracht kreeg, dus ik verwacht van jullie eigenlijk niet heel veel anders. Maar nu ben ik haar zo dankbaar! Het doel hiervan is tweevoudig, terwijl je de dingen opzoek

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *