Clean Lifestyle

Onze lichamen hebben ontgiftingssystemen, maar hoe meer tijd er voorbij gaat, hoe toxischer de wereld lijkt te worden. Het is verstandig om blootstelling aan toxische stoffen zoveel mogelijk te vermijden.

Een manier om dit te doen is door te kijken naar de producten die we in onze huizen gebruiken, en te kiezen voor veiligere, meer natuurlijke opties. Dit omvat persoonlijke verzorging en huidverzorgingsproducten, make-up en de producten die we gebruiken om te reinigen.

Of je nu je eigen schoonmaakproducten wilt maken of ze wilt kopen, ik ga de beste opties op een rijtje zetten voor de beste non-toxische schoonmaakproducten. Dit zijn de natuurlijke schoonmaakproducten die ik heb getest, gebruikt en waar ik van hou.

Vaak zijn de beste groene schoonmaakproducten degenen die je zelf maakt! Het enige wat je echt nodig hebt is wat zuiveringszout, azijn en een beetje citroen en etherische olie om zo’n beetje alles schoon te maken.

Als je een aantal basis ingrediënten hebt, kun je alle schoonmaakproducten die je nodig hebt, gewoon thuis maken, inclusief een uniek labeltje.

Het is echt makkelijker dan je denkt! Met alle opties die ik heb opgesomd in mijn nieuwe ebook die ik deze week via mijn nieuwsbrief ga sturen, kun je elk reinigingsproduct dat je nodig hebt maken, zonder vervelende giftige stoffen.

Als je een reinigingsproduct nodig hebt, maak het dan zelf, of zoek een van de natuurlijke producten die ik heb geprobeerd en die ik echt fijn vind. Ik denk dat je verbaasd zult zijn hoe goed ze werken!

Nog niet aangemeld voor mijn nieuwsbrief?

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.