Lotions & Crèmes maken

Als je werkt met kostbare natuurlijke materialen, dan wil je natuurlijk ook dat het zo lang mogelijk goed blijft. En als je hier meer over wilt leren, dan is een workshop bij The Herbal Academy HET adres om het op een veilige, betaalbare en goed onderbouwde manier te leren.

Zelfs de meest perfect weelderige crèmes of lotions met de beste kwaliteit ingrediënten hebben maar een beperkte stabiliteit en houdbaarheid.
Neem deel aan deze tweedelige workshop en leer hoe je natuurlijke emulgator- en conserveringsopties kunt gebruiken om zijdezachte, stabiele lotions, crèmes en andere emulsies te creëren met je favoriete kruiden en kostbare oliën om je meer flexibiliteit en mogelijkheden te geven met je huidverzorgingsformules.

Creëer prachtige, biologische, botanische lichaamsverzorgingsproducten die lang meegaan zonder koeling! Als je weleens hebt getwijfeld aan online recepten en hun houdbaarheid, dan is deze intensieve workshop iets voor jou! Het is tijd om je botanische huidverzorgingsproducten naar een hoger niveau te tillen in de wetenschap dat je ze veilig hebt geconserveerd om hun gladde en zijdezachte kwaliteiten op de lange termijn te behouden.

Met tutorials en toprecepten voor melkreinigers, tonifiërende lotions, crèmes en vocht-inbrengende lotions en heel veel inspiratie voor het creëren van eigen, op maat gemaakte variaties.

Deze Intensieve is ideaal voor iedereen die natuurlijke producten willen formuleren en wellicht zelfs verkopen maar ook voor hobbyisten die op zoek zijn naar duurzamere zelfgemaakte producten voor hun eigen persoonlijke huidverzorgingscollectie!

En voor de prijs hoef je het niet te laten, de Intensive kost nu namelijk tijdelijk maar $27.00!
Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden