Algemeen

Voeding als medicijn

Wanneer je je eetgewoonten verbetert, is de verschuiving onmiddellijk en ingrijpend. Binnen een week zul je veranderingen voelen – je begint je beter te voelen. Binnen twee tot drie weken, zul je er anders uit gaan zien. Binnen een maand kunnen je bloedtesten en labresultaten allerlei positieve veranderingen laten zien. Er kan zoveel veranderen in een korte tijdspanne. Je zult versteld staan.


Natuurlijk, voeding is niet alles. Maar volgens onderzoek is voeding ruwweg 90 procent van de oorzaak van je gezondheidsproblemen.

Het doel is om elk aspect van je levensstijl te verbeteren, niet alleen voedsel. Dit betekent dat je manieren moet vinden om te ontstressen en je geest leeg te maken. Beweeg elke dag. Wandelen. Diep ademhalen. Genoeg water drinken. Een goede nachtrust nemen. Contact maken met dierbaren face-to-face, niet alleen op een digitaal scherm. Een slimme patiƫnt worden en een actieve rol spelen in je eigen verhaal, niet alleen maar een passieve toeschouwer zijn.


Met elke verbetering die je aanbrengt, zul je er beter uitzien en je beter voelen. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *