Algemeen

The skin you’re in

Huidverzorging is niet alleen voor de schoonheid. De huid is een belangrijk orgaan van het lichaam dat als barrière fungeert om water in het lichaam en andere stoffen buiten het lichaam te houden. Weerstand tegen infecties, regulering van de lichaamstemperatuur, het aanvoelen van de omgeving, non-verbale communicatie en de aanmaak van vitamine D zijn andere rollen die de huid speelt in de algemene gezondheid.

Door de huid gezond te houden, blijft ze goed functioneren. Kruiden hebben ook hun eigen schoonheid, waardoor huidverzorging een prachtige manier is om ze te gebruiken. Als schoonheidsspecialiste rolde ik als vanzelf in de wondere wereld van de kruiden.

Je eigen kruiden en bloemen kweken in je tuin om ze te gebruiken voor je huidverzorging kan heel lonend zijn en ook zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de gezondheid van je huid.

In mijn nieuwsbrief deel ik met regelmaat recepten voor het maken van je eigen huidverzorgingsproducten. Deze recepten zijn zeer stabiel en veilig en tot stand gekomen na een uitgebreide studie over het formuleren van producten voor natuurlijke huidverzorging.

Om specifieke probleem zones aan te pakken put ik daarnaast uit mijn opgedane kennis als schoonheidsspecialiste, mijn kruidenkennis en aromatherapie studie. Ik heb ook geruime tijd met veel plezier workshops gegeven in het maken van natuurlijke huidverzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *