Skinfood Ervaren

Ik geloof dat de puurheid van de producten de behandeling maken. Pure ingrediënten, duurzaam, van hoge kwaliteit en met de hand gemaakt.

De ingrediënten die ik gebruik in mijn formules voeden en ondersteunen de huid en zorgen voor de essentiële vitaminen en essentiële vetzuren waar onze huid zo naar smacht. Als een ingrediënt geen functioneel ingrediënt is komt het er bij mij niet in, want wat heb je aan esthetische ingrediënten die er alleen maar inzitten voor marketingdoeleinden. Goede huidverzorging hoeft niet complex te zijn.

Op vrijdag, zaterdag en maandag is het mogelijk om zelf skinfood producten te ervaren die je zelf kunt leren maken tijdens een heerlijke skinfood-behandeling van 60 minuten inclusief een Sacred Stone deelmassage.

Ik voeg aspecten van de natuur, traditie, persoonlijke ervaring en wetenschap samen met als resultaat krachtige maar pure no nonsense huidverzorging.

Toen ik in 2008 mijn salon in Almere opende, werkte ik met Alqvimia, een natuurlijk merk dat al aardig met mijn vooruitstrevende holistische visie overeen kwam. Jaren later -met alle extra kennis die ik heb opgedaan- ben ik na een intensieve studie mijn eigen Alchemistische Skinfood gaan formuleren; omdat ik niet langer concessies wilde doen. Ik wilde graag zelf bepalen wat er precies in en vooral NIET in mijn verzorgingsproducten ging.

In mijn behandelingen werk ik voornamelijk met mijn handen en liefst zo min mogelijk met apparatuur.

Ik geef dan ook geen doorsnee schoonheidsbehandelingen maar verzorgende en helende behandelingen gericht op welzijn met pure en waar mogelijk zelfs verse producten die je huid reinigen, voeden, beschermen en verzorgen. Ik gebruik daarbij hotstones en coldstones om de circulatie te verbeteren en om de marmapunten (acupunten) van het gezicht te activeren en edelstenen.

Liefdevolle helende aanrakingen
In deze tijd worden we ons ervan bewust hoe belangrijk ze zijn. Nu onze huid vaker ‘droogstaat’ en we eerder huidhonger ervaren, zullen we dat zeker voelen.

Bij mij dus geen trendy gimmicks of afstandelijke medische apparatuur, maar gewoon goede, effectieve pure huidverzorging met het beste van Moeder Natuur! Ik wil niet dat je huid overuren maakt om haar primaire functie; bescherming – uit te kunnen voeren.

De behandeling bestaat uit:

Dubbele Reiniging met Tallow Cleansing Clay Balm
Herbal Steam en Milde Kruiden Scrub
Probiotica Kefir & Honing Masker
Sacred Stone Massage
Herbal & Essential Oil Serum
Dagverzorging met Instant Glow – Tallow Balm

Ik wil jou daarnaast bewust maken van het belang van zelfzorg, rust, bewuste voeding, stress-management en zelfbewustzijn. De behandeling sluiten we dan ook af door weer te landen met een heerlijk kopje verse kruidenthee en indien je dat leuk vindt met de Tipping Point Inzichtkaarten.

Start vandaag nog met het kiezen voor ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid van onze huid op lange termijn.

Een behandeling boek je binnenkort eenvoudig zelf via mijn boekingssysteem, nog even geduld aub, deze is nu in de testfase.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren