DIY Kits

We geven het meeste geld uit aan onze gezichtscrème, is uit onderzoek gebleken, maar waarom zou je kiezen voor een -one size fits all- als je ook een maatwerk crème kunt maken die helemaal is afgestemd op jouw huidbehoeften en leefstijl.

Breid je groene beauty ontdekkingsreis uit door eenvoudig je eigen gezichtscrème te maken. Ik meet de ingrediënten vooraf af en zorg voor het materiaal dat je nodig hebt. Jij hoeft het enkel nog maar te mengen.

Ik geloof heilig in less is more

Ik selecteer na de [SK]INtake 5 tot 6 passende natuurlijke en biologische ingrediënten die een echt verschil zullen maken voor je huid. Ik gebruik natuurlijke actieve ingrediënten die gericht zijn op specifieke huidproblemen.

Ik gebruik alleen natuurlijke / biologische ingrediënten, die duurzaam geproduceerd zijn, dus goed voor jou en de planeet.

Vraag een [SK]INtake (huidconsult) aan en laat mij een DIY Kit samenstellen die uniek is voor jouw huidbehoeften:

Breakouts
Rimpels
Droogte
Schilferigheid
Hyperpigmentatie
Oliegehalte
Blackheads
Donkere cirkels
Grote poriën
Littekens

DIY maakt het mogelijk om ingrediënten te kiezen die helemaal zijn aangepast aan je huidkenmerken. Hierdoor is het een zeer efficiënte manier om specifieke huidaandoeningen aan te pakken en het product aan te passen aan je wensen.

DIY brengt het hoogste niveau van transparantie in je cosmetica terwijl je alle ingrediënten die je op je huid aanbrengt hanteert en controleert. Het is een geweldige manier om te stoppen met het aanbrengen van schadelijke chemische ingrediënten, en om te beginnen met het gebruik van natuurlijke, organische ingrediënten en het begrijpen van hun functies.

Maatwerk is de toekomst van beauty.

De huid is het grootste orgaan van je lichaam en elke huid is uniek. Dit zijn onmiskenbare feiten, daarom ben ik van mening dat elke huid op zijn eigen manier moet worden verzorgd.
Als je ooit naar de rekken met beautyproducten hebt gestaard zonder te weten welk product je moet kiezen, als je ooit hebt geworsteld met het vinden van het juiste product voor je huid en het na een paar maanden gebruik niet meer efficiënt is, begrijp je dat aangepaste huidverzorging het antwoord is op al je problemen.

Ik streef ernaar om een recept te verstrekken dat past bij jouw huidbehoeften, kenmerken en persoonlijke voorkeuren, een product waar je van zult houden. En het beste aan huidverzorging op maat is dat we op basis van je vooruitgang, je feedback en je wensen het recept kunnen aanpassen om je in elke situatie bij te houden.

Clean Beauty gemaakt in je eigen keuken

Maak je eigen potje met 50 ml gezichtscrème in 10 – 15 minuten volgens de stapsgewijze instructies die in je kit zijn opgenomen. Het proces is onfeilbaar gemaakt, je hoeft alleen maar wat ingrediënten in double boilers te verwarmen en te mengen.

Naast een kookplaat en een pan met water heb je een garde en 2 dubbele ketelpannetjes nodig, that’s all! Deze crème blijft 2 maanden goed in de koelkast.

Meer weten? Stuur me dan een mailtje op sandra@earth-mama.nl