Groene Leefstijl

De basis van echte geneeskunde blijft preventie.
De basis van een vitaal leven is een gezonde actieve leefstijl.
De basis van een gezonde huid is gezonde voeding en bescherming.

Veel mensen realiseerden zich tijdens de tijd die ze thuis doorbrachten met de coronacrisis dat ze niet gelukkig zijn met het leven dat ze leiden en hoe kwetsbaar onze gezondheid is, maar ze weten niet hoe ze dat moeten veranderen.

Omdat we zo ver zijn afgedwaald van wat natuurlijk is, weten we eigenlijk niet meer zo goed wat we juist wél moeten doen om onze huid en ons lichaam goed te voeden. We laten onszelf van alles wijsmaken door de grote industriëlen, reclames en influencers die je van alles willen aansmeren. We laten hen bepalen wat wij zogenaamd nodig hebben. 

Laat jij gezond leven aan anderen, het toeval of de omstandigheden over?

Alles wat je doet heeft invloed op je vitaliteit, gezondheid en je geluk.
Wat je doet, eet, smeert, drinkt of denkt kan je sterker maken, of zwakker….

Een ongezonde leefstijl en een disconnect met ons hart en de natuur is de ware pandemie, niet het virus… als mens leven we namelijk al miljoenen jaren samen met de dieren en plantenwereld en ook met virussen en bacteriën, maar de balans is ver te zoeken.

Het verzwakt de weerstand.
Het maakt je minder weerbaar tegen virussen zoals corona.
Het slurpt je energie weg.

Als leefstijl inspirator help ik jou graag het roer om te gooien naar een gezondere leefstijl.

Welke stappen zijn daar voor nodig, welke blokkades moet je eerst overwinnen, welke hulpbronnen ga je daarvoor inzetten, wat heb je aan resources daarvoor nodig?

Ik begeleid je graag op dit pad, zodat je de balans in jezelf kunt herstellen en vervolgens ook anderen daarbij kunt helpen.