Earth Mama

Als we leren door de lessen van het leven, ontwikkelen we gaandeweg niet alleen inzichten maar ook unieke vaardigheden die betekenis hebben voor onszelf maar zeker ook van betekenis kunnen zijn voor de mensen om ons heen. Ik leerde met een heel klein budget natuurlijke middelen te maken die passen in een gezonde natuurlijke leefstijl.

Mijn naam is Sandra [51] en ik probeer zo goed en gezond mogelijk te leren leven met COPD en een chronische verstoring van mijn hypothalamus, wat zich uit als auto-immuun aandoeningen zoals fibromyalgie en een versnelde schildklierfunctie.

Dit is soms een dans van 1 stap vooruit en weer 2 stappen terug, omdat de oorzaak en dus ook de sleutel tot het herstel ervan in het verleden moet worden gezocht. Zelf heb ik sterk het vermoeden dat Lyme de kernoorzaak is, maar diagnose via het reguliere systeem is vrijwel onmogelijk en via het alternatieve circuit onbetaalbaar met een WIA uitkering. Dus moest ik mezelf onderwijzen op dit gebied, gelukkig zijn er goede boeken met duidelijke protocollen erin die bewezen succesvol zijn. Dus ik houd hoop.

Dit helen is een work in progress en kost veel tijd. Gelukkig heb ik door de veelvoud aan klachten die tijd en ruimte ook gekregen van het UWV. Ik geloof erin dat het lichaam tot heel veel in staat is, als we de tijd en ruimte en de juiste medicijnen in handen hebben. Niet gericht op de symptomen, maar op de oorzaak. Voor mij is dat mindset- en leefstijlverandering met behulp van de helende kracht van de natuur.

Omdat ik veel tijd omhanden heb, en toch graag ook iets leuks en nuttigs wil doen en vooral veel tijd heb om uitgebreid onderzoek te doen, ben ik naast mijn eigen recepten ook op zoek gegaan naar de allerbeste DIY recepten voor je huid, huis en gezondheid, recepten van betrouwbare bronnen die ik graag ook met jullie deel.

In the face of crisis our capacity for transformation and spiritual growth is realised.


Mijn achtergrond

  • Schoonheidsspecialiste
  • Ayurvedisch Massagetherapeut
  • Natuurcoach
  • Transformatiecoach
  • Herborist
  • Botanisch Cosmetisch Formulator
  • Ayurvedisch Doula

Sandra
Earth Mama