Over mij

Als we leren door de lessen van het leven, ontwikkelen we gaandeweg niet alleen inzichten, maar ook unieke vaardigheden die betekenis hebben voor onszelf maar die ook van betekenis kunnen zijn voor de mensen om ons heen.

Mijn naam is Sandra [51] en ik probeer zo goed en gezond mogelijk te leven met een auto-immuun ziekte. Vastbesloten om hiervan te helen, gooide ik het roer om qua leefstijl.

Ik begon als stap 1 met het opbouwen van een nieuwe fundering voor een optimale gezondheid door eerst alle toxische belasting aan te pakken en daarna als stap 2 mijn lijf te geven wat het nodig heeft om te herstellen en helen. Stap 3 is het verbeteren van de gezondheid en energie van de toekomst (vitaliteit). Zonder gezondheid geen vitaliteit.

Helen is een work in progress en kost tijd. Gelukkig heb ik zelf die tijd en ruimte ook gekregen van het UWV en doe ik naast mijn huidige opleiding tot leefstijl en vitaliteitscoach (coaching/voeding/bewegen) ook nog vrijwilligerswerk.

Dit vrijwilligerswerk doe ik momenteel bij De Zoete Aarde in Zoetermeer, een buurthuis als lid van de kruiden projectgroep en bij de Stichting Iedereen een Maaltijd als coach/begeleider voor stagiaires en vrijwilligers. In beide functies kan ik heel veel van mijn ervaring, kennis en passie inzetten.

Als leefstijlcoach wil ik me als ervaringsdeskundige inzetten voor het verbeteren van de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van vooral minima voor wie gezondheidszorg vrijwel onbetaalbaar is geworden. Samen kijken we naar de prioriteiten en wat mogelijk is binnen het beschikbare budget met zo min mogelijk extra kosten.

Een leefstijlcoach helpt mensen inzicht krijgen in hun gezondheid en vitaliteit. Een leefstijlcoach is van alle markten thuis en kan adviseren, motiveren en coachen op diverse deelgebieden zoals beweging, voeding, stress, slaap en vitaliteit.

Ik geloof erin dat het lichaam tot heel veel in staat is, als we de tijd en ruimte en de juiste middelen en hulp voorhanden hebben en onszelf een leefstijl aanpassen die de basis legt voor vitaliteit. Niet louter gericht op verlichting van symptomen, maar tegelijk ook werken aan de oorzaak van de problemen en voorkomen van terugval.

In the face of crisis our capacity for transformation and spiritual growth is realised.


Mijn achtergrond

  • Schoonheidsspecialiste
  • Ayurvedisch Massagetherapeut
  • Holistisch LifeCoach
  • Family & Community Herbalist
  • Postpartum Doula
  • Leefstijlcoach Pro i.o.

Sandra
Earth Mama