Gratis intake

Tot mijn recente opleiding tot holistisch Voedingscoach volledig is afgerond heb ik geen vast tarief en werk ik door jou te begeleiden tegelijk aan mijn eindopdrachten. Ik heb hiermee een goede praktijkoefening en jij krijgt een goed onderbouwd plan op maat en zo helpen we elkaar.

Inclusief:

uitgebreide intake
4 online contactmomenten van 45 minuten
een (behoefte) plan op maat
coaching

Mijn intake en coaching zijn vooral gericht op bewustwording en gedragsverandering, we gaan dus geen calorie├źn tellen maar leren de basis, hoe je gezonder eet en hoe een gezonde maaltijd er eigenlijk uit hoort gezien. Ook kijken we naar wat er in de weg staat om gezonder te gaan leven en hoe we dit kunnen oplossen. Hierbij maak ik jou graag zo zelfstandig mogelijk, zodat je (met wat motivatie en hulpmiddelen) zelf gaat inzien wat goed is voor jouw lijf en gezondheid en daarom ook graag stappen zet.

Je hebt een leven dat het waard is om beschermd en geleefd te worden. Ga je met me mee op deze levensveranderende reis?

Ik ga je helpen gewicht te verliezen op een verantwoorde manier, op een gezonde en duurzame manier. Een manier die je energieker zal maken, je eigenwaarde zal vergroten en je zal helpen langer te leven.

Voor het aanvragen van een gratis online kennismakingsgesprek mag je me natuurlijk een berichtje sturen. Ik neem dan zsm contact met je op.