Van Chaos naar Sanctuary

Het heeft weinig zin om met voeding en kruiden aan je gezondheid te werken als je niet tenminste ook aandacht besteed aan een gezonde leefomgeving. En daarmee bedoel ik niet alleen gifvrij, maar ook stressvrij!

Denk je… dat zelfs als je je huis schoon en weer georganiseerd krijgt, het toch hopeloos is omdat je weet dat het toch niet lang zo blijft! Tenminste niet zonder jezelf eenmaal per week volledig uit te putten in je vrije weekend of op je vrije dag.

Of misschien kom je na een lange dag thuis van ergens anders, en wil je gewoon ontspannen… maar die rondslingerende rotzooi maakt je langzaam gek!

Wat als je thuis zou kunnen rondhangen in een schone, ontspannende, comfortabele ruimte waar je je rustig en opgeladen voelt? Een gifvrije ruimte met een heerlijke natuurlijke geur.

Ik moet je zeggen… er is een manier! Een simpel systeem, dat ik als Doula aan mijn nieuwe moeders meegaf omdat het mijzelf ook heel erg heeft geholpen. Omdat ik weet dat iedere nieuwe moeder vooral behoefte heeft aan een schema dat voor haar werkt en rust om haar heen, zodat ze kan opladen als haar kleintje even ligt te slapen.

Geloof me dit systeem gaat je leven veranderen! En ik ben dan ook razend nieuwsgierig naar haar nieuwe boek dat binnenkort uitkomt.

Nog niet verschenen – reserveer een exemplaar 
Beschikbaar op 29-12-2020

Ben je ook moe van de stress in je eigen huis?

Laten we er iets aan doen. Koop het boek en ga met de handige schema’s aan de slag…. het boek bevat alle schema’s die je nodig hebt om van chaos naar sanctuary te gaan. Eventueel kun je die ook met korting via mij aanschaffen. Vraag het me gerust.

Of laat mij je helpen om een groene leefstijl routine op maat op te starten…. inclusief de boeken en een startset voor het maken van natuurlijke reinigers voor je huis.

In plaats van te proberen het allemaal één keer per week in een groot blok te doen, volg je gewoon het dagelijkse schoonmaakrooster! Het mooie is dat als je niet aan de taken toekomt voor bijvoorbeeld dinsdag, je het gewoon laat gaan en het de volgende week ophaalt of de speciaal daarvoor ingelaste inhaaldag gebruikt. Dit maakte zo’n verschil voor mij… Ik kon nog steeds elke dag iets bereiken en vooruitgang boeken zonder dat ik me helemaal overweldigd voelde. Ik had behoefte aan structuur al had ik er tegelijk een hekel aan als rasechte boogschutter. Maar ik ben om! Ik hou van mijn lijstjes nu! Langzaam aan ben ik de laatste tijd in de routine aan het komen om de dagelijkse taken EN het specifieke karwei voor elke dag van de week te volgen.

Zelf heb ik het smart schema verwerkt in mijn bulletjournal (Een bullet journal is het perfecte boek om al jouw afspraken, taken, plannen, doelen, to-dolijstjes, verjaardagen en veel meer op één plek en volgens een handig systeem te verzamelen) en dat bevalt me heel goed.

Het motto van Clean Mama is: iedere dag een beetje…. en dat is hoe je vooruitkomt in alles.